Zona d’Associats

Aquí trobaràs tot tipus de documents, enllaços i recursos que facilitaràn la teva activitat comercial, l’exercici de la professió i la gestió del teu negoci. Confiem que aquest espai et resulti útil i que ens facis arribar els teus suggeriments i comentaris per a poder oferir-te una millor comunicació i recursos, dia a dia.

Documentació

Modifica les teves dades

Si necessites modificar les dades del teu comerç (nom, horaris, adreça, categoria, imatges) pots contactar-nos a secretaria@ubllagostera.cat.

Envia’ns les teves Notícies

Pots enviar-nos les teves promocions, campanyes, notícies sobre el teu comerç i temes relacionats a comunicacio@ubllagostera.cat. Recorda que per fer-les aparèixer correctament al web hauràn de constar de: títol, contingut, imatge/s i recursos multimèdia (si són necessaris) i data de publicació.

Llistat d’Associats

A continuació podràs trobar tota la informació disponible sobre els associats i els seus comerços, notícies relacionades, horaris comercials, ubicació, etc.

Contacta amb la Unió

Si tens qualsevol dubte o comentari a realitzar, sobre l’activitat diària, organitzativa o executiva de la Unió de Botiguers, pots contactar-nos a secretaria@ubllagostera.cat