Per qué associar-te?

Si volem un comerç més fort per a Llagostera, és interessant que tots estiguem associats. La Unió fa la força! A continuació trobaràs els motius pels quals participar a la Unió de Botiguers pot comportar un benefici pel teu establiment.

La Unió ens representa a tots, fa sentir la nostra veu davant l’Administració, els diferents organismes empresarials i les entitats públiques i privades.

Estem sempre disposats a intervenir en defensa dels interessos generals del sector, enfront de les disposicions que afectin al col.lectiu.

Contribuim a integrar el teu comerç en el sector comercial del poble, facilitem la coneixença entre els membres i potenciem sinergies i col.laboracions.

Posem a la teva disposició assessorament comercial, legal, jurídic i informació actualitzada i especialitzada sobre tot tipus de temes que afectin a la teva activitat diària com a botiguer, a través de l’ABC (Agru-
pament de Botiguers i Comerciants de Catalunya)

Podràs participar dels esdeveniments, promocions i campanyes de dinamització comercial amb les que potenciem el comerç local, de qualitat i de proximitat.

Oferim cursos formatius per als associats i els seu empleats, per millorar el teu servei, gestió i atenció al client.

Per a facilitar la integració del teu comerç en el teixit social del poble i potenciar Llagostera, tant econòmica com socialment.

Actualment, la quota per pertànyer a la Unió de Botiguers és de 25€ (trimestrals) i dóna dret als serveis, productes i avantatges detallats prèviament. A continuació podràs formalitzar la teva alta com associat, si així ho desitges, omplint el formulari.

Dades de l'establiment

Nom de l'establiment

NIF

Descripció de l'establiment

Categoria

Horari Comercial

Adreça

Telèfon

Dades Personals

Nom i Cognoms

Domicili

Telèfon

Correu electrònic

Dades bancàries

Entitat bancària

Nº de compte bancari (IBAN/CCC)

Comentaris / observacions adicionals